Kalajoki

UPEAT HIEKKARANNAT

Kalajoen hiekkasärkät sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Karhunmökeistä. Hiekkasärkät on noin 3,5 kilometrin mittainen laaja hiekkasärkkien ja -rantojen muodostama alue.

PALVELUT JA TAPAHTUMAT

Kolmen kilometrin etäisyydellä on paljon aktiviteetteja mm.  vesi- ja puuhapuisto JukuPark, Seikkailupuisto Pakka, Safaritalon liikennepuisto, golf-kenttä, 18 väyläinen frisbeegolfrata, keilahalli ja lukuisa määrä ravintoloita.

Oletko jo ehtinyt tutustua alueen uusiin palveluihin Ostoskylä Raitti, SuperPark ja Pakohuone Sadscape?


Esteettömiä palveluita ovat Kylpylä SaniFani, maksuton Meriluontokeskus, Camping Hiekkasärkät, Tapion Tupa ja ravintola Rantakalla.

Lue lisää Kalajoen palveluista ja tapahtumista www.visitkalajoki.fi - sivuilta.

MONIPUOLISET HIIHTO- JA KUNTOILUREITIT

Aivan loma-asuntojen vierestä pääset pururadoille ja loistaville hiihtoreiteille!

Monipuoliset latureitit täydentyvät jäätilanteen salliessa meren jäälle. Latutilannetta voit seurata www.mski.fi -sivuilta.

Liki kuusi kilometriä puupolkuja kiertelee Hiekkasärkkien ja Vihaslahden rantamaisemissa. Polkujen varrelta löytyy opastauluja ja levähdyspaikkoja ja polun päätepisteestä retkeilijä löytää kodan ja nuotiopaikan polttopuineen.

Puiset pitkospuut soveltuvat erityisen hyvin myös liikuntaesteisille ja lastenrattaita työntäville. Asfaltoiduille pyöräteille pääset heti Karhunlinnan ja Karhunpesän pihasta.